luni, 1 octombrie 2012

Concursul "Cainele, cel mai bun prieten"

Echipa All About Dogs s-a gandit sa incepem un minunat concurs! Ziua Animalelor fiind aproape, ne-am gandit sa-i serbam putin si pe cateii nostri! Concursul se va desfasura pe pagina noastra de facebook ( https://www.facebook.com/pages/All-About-Dogs/212646362152714?ref=stream ) unde veti putea gasi mai multe informatii despre acest concurs!

Concursul "Cainele, cel mai bun prieten"

★ Reguli ★
1) Acest concurs se dedica tuturor celor care au un caine.
2) Te poti inscrie cu o singura fotografie, care sa prezinte relatia dintre tine si cainele tau/cainii tai. De asemenea, in poza pot fi mai multi caini.
3) Nu ai voie sa jignesti ceilalti participanti sau cainii lor, altfel esti descalificat!
4) In concurs se vor inscrie cei cu o fotografie proprie, nu se accepta cele de pe internet!
5) Nu se triseaza la votare!

★ Inscriere ★
 Inscrierea incepe pe data de 5.10.2012 si se termina pe 10.10.2012. Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa lasi pe peretele paginii All About Dogs  poza aleasa, numele tau si a cainelui tau/cainilor tai si povestea animalutului tau.

★ Votarea ★
Votarea consta in strangerea cat mai multor like-uri pentru poza. Persoanele, dar si paginile pot vota fotografia dorita. Votarea dureaza 10 zile de pe data de 10.10.2012 pana pe data de 20.10.2012. Castigatorul este cel care aduna cele mai multe like-uri la fotografia sa.

★ Premii ★
Premiile sunt multe si deosebite. Puteti primi colaje, poze si filmulete editate si multe alte surprize cum ar fi sansa ca povestea cainelui tau sa apara pe blogul All About Dogs!

Mult succes celor ce vor participa!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu