vineri, 20 ianuarie 2012

Retete de biscuiti pentru caini

Uitati ca acum va voi prezenta o a doua reteta de biscuiti cu peste pentru caini. Maine veti afla mai clar de ce pestele este atat de important in regimul alimentar al cainelui dumneavoastra. Si nu uitati ca, incepand de luni, va incepe Saptamana Comportamentului Canin! Asta inseamna ca voi posta toata saptamana doar despre Comportamentul Canin. Asa ca fiti pe faza pentru mai multe surprize frumoase daruite de All About Dogs!
Biscuiti cu somon
Ingrediente
-500 g somon in suc propriu;
-½ cana patrunjel tocat foarte marunt;
-3 oua, cu tot cu coaja;
- ½ cana seminte de susan, macinate;
-½ cana seminte de in, macinate;
-2-3 cani faina de cartofi.
 Mod de preparare
~Spala ouale inainte de folosire. Sparge-le si pune continutul acestora intr-un castron si lasa cojile de oua sa se usuce.
     Atentie!Coaja de ou trebuie sa  se usuce natural si nu in frigider sau in cuptor.
~Odata uscate, cojile se vor pisa foarte bine, pana la obtiner pudre. Acest lucru poate fi facut folosindu-te de un mojar.
~Pune somonul, patrunjelul, ouale (inclusiv coaja pisata), sus semintele de in intr-un castron si amesteca-le foarte bine cu mixerului, pana obtii o pasta omogena. Adauga faina treptat pana cand compozitia va deveni o coc consistenta, care poate fi usor modelata.
~Intinde coca obtinuta pana obtii o foaie de aproximativ 1-2 grosime. ~Taie biscuitii in forma si marimea dorita. Aseaza-i intr-o tava in care ai pus in prealabil hartie de copt.
~Adauga biscuitii la cuptorul incins la 190 o C timp de aproxim minute, apoi intoarce biscuitii pe partea cealalta si mai coace de 10 minute.
Sper ca v-au placut aceste  retete prezentate ieri si azi  si sper ca le veti gati cu placere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu