joi, 2 februarie 2012

Caine pierdut?!

 Daca ti se intampla sa gasesti un caine prerdut, il poti ajuta sa se intoarca la casa lui. Dar cum? Poti afla din acest articol, care te va ajuta mult daca te intalnesti cu o asemenea situatie.

1) Intreaba vecinii daca nu au pierdut vreun caine. Ei ar putea sti chiar si daca cineva apropiat lor a pierdut vreun caine. Le poti arata cainele vecinilor pentru a stii cu ce au de-a face.
2) Creeaza un afis "Gasit Caine". Cu acest afis poti sa gasesti stapanul cainelui. Poti pune o imagine cu catelul pierdut, cateva informatii despre caine( rasa, sexul,talia sa), dar si cateva informatii unde te pot contacta oamenii.
3) Verifica daca cainele are microcip. Poti merge cu cainele la un veterinar. El va sti ce trebuie sa faca pentru a afla daca are sau nu un microcip.
4) Pastreaza catelul acasa, daca nu-i gasesti stapanul. Poti pastra cainele la tine acasa, daca potisi daca nu i-ai gasit stapanul.
5) Daca nu gasesti pe nimeni, du cainele la un adapost. Daca nu gasesti un posibil stapan, du cainele la adapost. Fa acest lucru doar daca chiar nu gasesti pe nimeni ce ar dori un caine. Nu te da batut! Adu-ti aminte ca animalul poate nu o sa-si mai gaseasca un stapan. Daca vrei il poti pastra chiar tu!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu