vineri, 22 iunie 2012

Tort pentru caini

  Sarbatoriti ziua de nastere a cainelui dumneavoastra sau orice ocazie speciala din viata partenerului dumneavoastra cu blana cu un tort de casa pentru catei. Desi cainilor le place sa manance prajituri destinate consumului uman, aceste produse contin adesea ingrediente care sunt periculoase pentru sanatatea cainelui dumneavoastra, cum ar fi ciocolata, stafidele, nucile macadamia si indulcitorii. Decat sa riscati sa faceti o vizita la medicul veterinar sau sa aveti de a face cu un caine deranjat la burta, coaceti un tort folosind ingrediente care sunt sigure si sanatoase pentru consumul cainilor.


Ingrediente:
Faina obisnuita
Faina alba integrala
Praf de copt
Unt
Ulei vegetal
Oua
Mancare pentru copii
Unt de arahide natural
Bunatati asortate pentru catei
Pastrama

Instrumente:
Bol in care sa preparati coca
Spray antiaderent
Cutit
Prosop pentru tinut tava
Platou pentru servit

Instructiuni:
1) Amestecati 3/4 ceasca de faina obisnuita, 3/4 ceasca de faina alba integrala si o 1 1/2 lingurita de praf de copt intr-un vas mare.

2) Topiti o bucata de unt sau margarina in cuptorul cu microunde si adaugati-o in vas.

3) Adaugati 1/2 ceasca de ulei vegetal si 4 oua si amestecati totul impreuna pana cand produsul seamana cu un aluat de tort.

4) Introduceti continutul unui borcan de 120 ml cu mancare pentru bebelusi in aluatul de tort. Aceasta va da savoare tortului, asa ca selectati un produs care credeti ca va fi pe plac cainelui dumneavoastra, cum ar fi pui cu sos sau carne de vita cu legume.

5) Pulverizati spray antiaderent intr-o forma rotunda de tort cu diametrul de 20 cm si turnati aluatul preparat in tava.

6) Coaceti tortul la 163 grade Celsius pentru aproximativ 30 sau 40 de minute sau pana cand cutitul introdus in mijlocul tortului iese curat.

7) Scoateti tortul din cuptor cu ajutorul unui prosop. Lasati-l sa se raceasca cel putin 10 minute.

8) Treceti cu lama cutitului pe marginea tortului pentru a-l putea scoate din forma si rasturnati tava pe un platou de servit sau pe un suport de tort. Ridicati tava si dati-o la o parte, lasand tortul de platou.

9) Ornati tortul racit cu un strat subtire de unt natural de arahide si decorati-l cu bunatati asortate pentru catei sau bucati de pastrama.

10) Taiati tortul in sase pana la opt felii si dati-i cainelui doar cate o felie. Nu oferiti acest tort in locul unei mese normale. Este menit sa fie oferit doar ca tratatie speciala si nu este o masa complet echilibrata pentru cainele dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu