joi, 12 ianuarie 2012

Legea Eutanasierii Cainilor Maidanezi

Toata lumea stie ca astazi a fost o zi grea! Dar, am putea zice ca s-a terminat o parte din lupta noastra cu bine! Acest lucru s-a intamplat deoarece Membrii Curții Constituționale au decis  că Legea Eutanasierii Câinilor Maidanezi este neconstituțională! Aflati in acest articol special ce anume i-a convins pe Membrii Curtii Constitutionale sa ia aceasta decizie salvatoare!

   Membrii Curții Constituționale au decis că Legea eutanasierii câinilor maidanezi este neconstituțională. Legea prevedea că membrii consiliilor locale pot decide omorârea animalelor,după consultarea cetățenilor! Decizia magistraților a fost primită cu urale de zecile de oameni, care au protestat  în fața Palatului Parlamentului, unde se afla și sediul Curții Constituționale.

   Dar,practic, Parlamentul poate reintroduce legea pe ordinea de zi şi o poate revota, dacă respectă solicitările Curţii.  Argumentele Curţii Constituţionale vor fi prezentate în motivarea deciziei, care urmează să fie făcută public în perioada următoare.

   CCR a salvat câinii comunitari de la moarte, declarând legea maidanezilor, care prevede că eutanasierea animalelor fără stăpân se va putea face după ce autorităţile locale vor consulta populaţia, neconstituțională.

Sa speram ca unora le pasa de aceste suflete abandonate, si speram ca nu se va mai intampla acest lucru NICIODATA! Eu sustin sterilizarea acestor caini, nu sustin eutanasierea! Eutanasierea este un pacat imens! Asa ca asteptam decizia Parlamentului!


SALVATI CAINII COMUNITARI!!!


     Poza a unui caine comunitar



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu